Macedonian  Производствена линија за напојување целосно автоматизирана, производствена линија на вафли во врска со две сечи во исто време
Производствена линија за напојување целосно автоматизирана, производствена линија на вафли во врска со две сечи во исто време
Полнач производствена линија целосно автоматски, Кина нафора производна линија, автоматски се побрза со голема брзина линија
Целосна автоматска линија за производство на нафта е дизајнирана и произведена според фактите на домашната бисквитна преработувачка индустрија и ги апсорбира најпознатите производствени линии на производители на многу задокеански производители, со одлични перформанси, компактна структура, мала окупација, висок принос, помала енергија потрошувачка, удобно одржување, едноставна работа. Се состои од печка за печење, ладење кула, машина за подигање листови, машина за ширење крем, ладилник, машина за сечење, тесто мешалка, крем миксер и машина за пресекување. Придвижените мотори ја прифаќаат SEW Германија, лежиштата користат SKF Fracne. Оперативниот систем користи PLC програмирање за да го направи процесот автоматски и лесна контрола.
2.1 Сите моторни, електрични апарати се меѓународен стандард --- познат меѓународен бренд или кинески бренд
2.2 Разумен распоред, компактна структура, мала окупација
2.3 Високи автоматски, стабилни перформанси, машината може да се контролира одделно, едноставно работење и лесно одржување
2.4 Висока бисквитна стапка на извлекување и стапка на готов производ не помалку од 98%: еднообразно греење и едногласна топлина боја.
2.5. Посебен дизајн на зачувување на енергијата, трошоците за ниска енергија, може да го намали загадувањето до крајност
2.6 Машинскиот материјал е во согласност со стандардот за хигиена на храната, сите делови што се во контакт со храната се однесуваат на нерѓосувачки челик од 304
2.7 Посебна форма на вафли бисквит плоча, исто така, може да се направи, како што се голема мрежа, пареа извртени ролна и животински дизајн итн, различни модели на плочи би можеле да бидат опционални во согласност со барањата на потрошувачот

Beijing Xinmei International

Website: http://www.bjxmgj.net

Add.:Rm.1802 Tower C, Qingcheng Garden, Daxing District, Beijing, China

Tel: +86 10 69222660

Mobile: +86 18513856000 (Wechat)

Email: bjxmgj_01@126.com

Contact Person: Veronica Yu (Vice President and Intl. Dept. Mngr)


北京信美国际

地址:北京市大兴区清城名苑C座1802室

电话:86 10 69222660

手机:86 185 1385 6000(微信同步)

邮箱:bjxmgj_01@126.com

联系人:于女士(副总/国际部经理)