Albanian  Linjë prodhimi Biscuit meshë, linja automatike prodhim i biskotave meshë, linjë Kinë buscuit meshë
Linja e prodhimit të meshkujve të meshkujve të plotë automatike, linja e prodhimit të meshkujve të meshkujve të Kinës, linjë automatike me shpejtësi të lartë
Linja e prodhimit të zarzavate të plota automatike është projektuar dhe prodhuar sipas fakteve të industrisë përpunuese të brendëshme të biskotave dhe thithjen e linjave më të njohura të fabrikës së bizeleve të prodhuesve të jashtëm, të cilat kanë performancë të besueshme, strukturë kompakte, profesion të vogël, konsum më të ulët të energjisë, mirëmbajtje të përshtatshme, funksionim të thjeshtë. Ai përbëhet nga furrë pjekjeje, kulla ftohëse, makina për prerjen e fletëve, makina për përhapjen e kremrave, kabineti i ftohjes, makineria e prerjes, përzierësi i krehrës, përzierësi i kremës dhe makina për copëtim. Motorët e nxitur miratojnë SEW Gjermani, kushinetat përdorin SKF Fracne. Sistemi operativ përdor programimin e PLC për të bërë procesin e kontrollit të automatizuar dhe të lehtë.
2.1 Të gjitha pajisjet motorike, elektrike janë standarde ndërkombëtare --- markë e famshme ndërkombëtare ose markë kineze
2.2 Planifikimi i arsyeshëm, struktura kompakte, profesioni i vogël
2.3 Performanca e lartë automatike, e qëndrueshme, makina mund të kontrollohet ndaras, funksionim i thjeshtë dhe mirëmbajtje e lehtë
2.4 Shkalla e lartë e shkrirjes së bakrit dhe shkalla e produktit të përfunduar jo më pak se 98%: ngrohje uniforme dhe ngjyra e njëzëshme e nxehtësisë.
2.5 Dizajnimi i veçantë i konservimit të energjisë, kostoja e ulët e energjisë, mund të zvogëlojë ndotjen në një ekstrem
2.6 Materiali i makinës është në përputhje me standardin e higjenës së ushqimit, të gjitha pjesët që lidhen me ushqimin janë të miratuara nga çeliku inox 304
2.7 Mund të bëhet edhe forma speciale e pllakave të pastave të meshkujve, si p.sh. rrjeta e madhe, rrotullimi i rrotulluar i avulluar dhe dizajni i kafshëve, etj. Modele të ndryshme në pllaka mund të jenë opsionale sipas kërkesave të konsumatorit

Beijing Xinmei International

Website: http://www.bjxmgj.net

Add.:Rm.1802 Tower C, Qingcheng Garden, Daxing District, Beijing, China

Tel: +86 10 69222660

Mobile: +86 18513856000 (Wechat)

Email: bjxmgj_01@126.com

Contact Person: Veronica Yu (Vice President and Intl. Dept. Mngr)


北京信美国际

地址:北京市大兴区清城名苑C座1802室

电话:86 10 69222660

手机:86 185 1385 6000(微信同步)

邮箱:bjxmgj_01@126.com

联系人:于女士(副总/国际部经理)