Albanian  valvula letër qese zhardhok, valvul letër qese tub makine, valvula letër qese bërë makinë
kimike, çimento, ushqim, qese letre zhardhok, kimike letër qese zhardhok, industria letër qese zhardhok, qese letre bërë makine për industrinë, kimike, çimento, ushqim, makine për thithjen e qeseve të qeseve të kraft, makina për thithjen e qeseve të kraft, makina për thithjen e valvulave të thëngjillit, makina e tuberëve për çimenton dhe industrinë qese me valvola të letrës me fundin e bllokut, qese letre me valvula, bllok letre kraft fund qese tub valvula fund, qese letre multi qese / makine qese, qese fund bllok qese bërë makine, procesi i prodhimit qese thes, çakmak çimentos makine letër qese, çimento kraft valvulave letër bërë makinë, qese letre kraft prodhimit tub-tuber, valvula çimentos qese letre duke e bërë linjë, shumë qese shtresë kraft qese bërë makinë, bllok automatik fund valvul qese bërë makinë, të plotë letër automatike qese prodhimi linjë, qese auto fund qese bërë makinë

Beijing Xinmei International

Website: http://www.bjxmgj.net

Add.:Rm.1802 Tower C, Qingcheng Garden, Daxing District, Beijing, China

Tel: +86 10 69222660

Mobile: +86 18513856000 (Wechat)

Email: bjxmgj_01@126.com

Contact Person: Veronica Yu (Vice President and Intl. Dept. Mngr)


北京信美国际

地址:北京市大兴区清城名苑C座1802室

电话:86 10 69222660

手机:86 185 1385 6000(微信同步)

邮箱:bjxmgj_01@126.com

联系人:于女士(副总/国际部经理)